Scroll naar beneden

44 ideeën - 5 finalisten - 1 winnaar

Op 1 juli 2015 hebben 5 finalisten hun idee gepitched voor de jury. All Inclusive wint Employager 1.0!

  • 00 Dgn
  • 00 Uur
  • 00 Min
  • 00 Sec

Employager een groot succes!

In opdracht van Gemeente Eindhoven schreef Stichting Red Bluejay een ontwerpwedstrijd uit rondom mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het resultaat: 44 inzendingen, 5 finalisten, 1 publieksprijs en 1 winnaar!  44 methodes, apps, instrumenten voor een inclusieve arbeidsmarkt. €20.000 te winnen, waarvan €12.000 voor de winnaar! Sandra Beijnes (Projectmanager AutThere bij NVA) over Employager: "In de Employager 1.0 wedstrijd, heeft Red Bluejay het project AutThere2Work enorm geholpen door nog meer vorm en inhoud te geven aan het oorspronkelijk ingestuurde idee. In intensieve en constructieve gesprekken met de vakkundige mensen van Red Bluejay is er gekomen tot een uitgewerkt idee, op basis waarvan de jury uiteindelijk besloot het AutThere2Work idee te belonen met de tweede plaats."


Martine Baadenhuijsen won met haar inzending: 'All inclusive'

Scroll naar beneden

Tijdslijn

De tijdslijn is voltooid.

Scroll naar beneden

Sponsors

Dankzij onze sponsors konden we Employager een succes maken - onze dank is groot!

Partners

Onze partners zijn organisaties die Employager een warm hart toedragen. Zij hebben hun kennis en netwerk ingezet om het tot een succes te maken. Bedankt!

Scroll naar beneden

Team

Heeft u vragen over Employager 1.0? E-mail ons gerust op backoffice@redbluejay.com.

De Red Bluejay Stichting is een spin-off van het Holst Centre in Eindhoven, waar veel van de concepten van de Stichting hun oorsprong kennen. De kennis rondom Open Innovatie en met name Co-Creatie is middels Red Bluejay ook voor andere werkvelden beschikbaar gekomen, dan alleen de High-Tech wereld.

Voor Employager 1.0 gebruikt Red Bluejay zijn expertise in co-creatie, geloof in de menselijke factor en kennis over innovatiecultuur om bedrijven en pioniers met mogelijkheden samen te brengen.

Meer over Red Bluejay

Contact

We leren je graag kennen! Maar ook voor 
vragen of feedback: laat ons iets weten!

backoffice@redbluejay.com
+31 (0) 40 800 22 10

Stichting Red Bluejay 
Postbus 1325,
5602 BH 
Eindhoven
Nederland